Classes de Cant a Lleida

Classes grupals on el professor de cant t'ajudarà a millorar la teva tècnica vocal amb diferents exercicis. Descobreix tot sobre aquesta activitat i els horaris que oferim en la nostra escola.

Què es fa a les classes de Cant?

La classe de cant s’endinsa en la tècnica vocal popular i en la interpretació, té en compte la veu com un instrument intern per preparar al cos com una eina per produir sons, desenvolupant certs aspectes musicals com l’entonació, rítmica, intensitat i volum. El contingut que es treballa a les classes és divers, com ara, la relaxació, reeducació de la postura, adquisició d’eines adequades per protegir la veu, l’articulació, la vibració, el soroll i elements verbals, vocals, corporals, gestuals i rítmics. L’objectiu de l’activitat consisteix en desenvolupar i perfeccionar la tècnica vocal proporcionant estris davant les necessitats de l’alumne/a.
Vull saber més

Vídeos de Cant

Coneix més a fons l'estil de ball veient videos de l'activitat, no et perdis els últims treballs que hem realitzat amb els alumnes de la nostra escola:

Visita'ns al youtube

Horaris de les classes

T'interessa l'activitat? Informa't dels horaris que oferim i no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol pregunta!

Horari Activitats 2021-2021