Classes de Contempo Partnering a Lleida

Treballa la relació entre el ballarí, el terra i l’espai que l’envolta seguint patrons de moviment senzills i eficients. Descobreix tot sobre aquesta activitat i els horaris que oferim en la nostra escola.

Què és el Contempo Partnering?

Des d'un punt físic alt i sota la influència de l'animal flow, capoeira i floorwork es busca com equilibrar els graus d'energia i l'activació del centre amb les extremitats del cos, l'espaialitat, la presència i eines de partnering posant atenció al propi cos i al dels altres a l'espai. A partir de les bases del Flying Low es treballa l'espiralitat utilitzant patrons de moviment simples i acrobàtics on el cos guanya resistència, velocitat, força i coordinació. També es posa èmfasi a la improvisació per tal de complementar totes les parts del ballarí.
Vull saber més

Vídeos de Contempo Partnering

Coneix més a fons l'estil de ball veient videos de l'activitat, no et perdis els últims treballs que hem realitzat amb els alumnes de la nostra escola:

Visita'ns al youtube

Horaris de les classes

T'interessa l'activitat? Informa't dels horaris que oferim i no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol pregunta!

Horari Activitats 2021-2021