Classes de Sexy Style a Lleida

El Sexy Style consisteix en un estil de ball sensual amb origen en les danses urbanes que es centra en explorar i explotar la sensualitat mitjançant coreografies. Descobreix tot sobre aquesta activitat i els horaris que oferim en la nostra escola.

Què és el Sexy Style?

Aquest estil està relacionat amb la dansa urbana i es caracteritza per el seu moviment sensual, sensitiu, elegant, plaent, atractiu i eròtic. S’exercita diferents aspectes importants com la coordinació rítmica i corporal, l’elasticitat, i el sentit de la musicalitat, a més a més de treballar profundament l’expressió corporal per introduir-se i ficar-se dins del ball. El sexy style te un gran impacte estètic i professional, permet a l’alumne/a reforçar i augmentar  l’autoestima i seguretat al ballar aquest tipus d’estil.
Vull saber més

Vídeos de Sexy Style

Coneix més a fons l'estil de ball veient videos de l'activitat, no et perdis els últims treballs que hem realitzat amb els alumnes de la nostra escola:

Visita'ns al youtube

Horaris de les classes

T'interessa l'activitat? Informa't dels horaris que oferim i no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol pregunta!

Horari Activitats 2021-2021