Clases de Canto en Lleida

Classes grupals on el professor de cant t'ajudarà a millorar la teva tècnica vocal amb diferents exercicis. Descobreix tot sobre aquesta activitat i els horaris que oferim en la nostra escola.

¿Qué se hace en las clases de Canto?

La classe de cant s’endinsa en la tècnica vocal popular i en la interpretació, té en compte la veu com un instrument intern per preparar al cos com una eina per produir sons, desenvolupant certs aspectes musicals com l’entonació, rítmica, intensitat i volum. El contingut que es treballa a les classes és divers, com ara, la relaxació, reeducació de la postura, adquisició d’eines adequades per protegir la veu, l’articulació, la vibració, el soroll i elements verbals, vocals, corporals, gestuals i rítmics. L’objectiu de l’activitat consisteix en desenvolupar i perfeccionar la tècnica vocal proporcionant estris davant les necessitats de l’alumne/a.
Quiero saber más

Vídeos de Canto

Conoce más a fondo el estilo de baile viendo vídeos de la actividad, no te pierdas los últimos trabajos que hemos realizado con los alumnos de nuestra escuela:

Visítanos en youtube

Horarios de las clases

¿Te interesa la actividad? Infórmate de los horarios que ofrecemos y no dudes en ponerte en contacto con nosotros si tienes cualquier pregunta!

Horari Activitats 2021-2021