Clases de Contempo Partnering en Lleida

Treballa la relació entre el ballarí, el terra i l’espai que l’envolta seguint patrons de moviment senzills i eficients. Descobreix tot sobre aquesta activitat i els horaris que oferim en la nostra escola.

¿Qué es el Contempo Partnering?

Des d'un punt físic alt i sota la influència de l'animal flow, capoeira i floorwork es busca com equilibrar els graus d'energia i l'activació del centre amb les extremitats del cos, l'espaialitat, la presència i eines de partnering posant atenció al propi cos i al dels altres a l'espai. A partir de les bases del Flying Low es treballa l'espiralitat utilitzant patrons de moviment simples i acrobàtics on el cos guanya resistència, velocitat, força i coordinació. També es posa èmfasi a la improvisació per tal de complementar totes les parts del ballarí.
Quiero saber más

Vídeos de Contempo Partnering

Conoce más a fondo el estilo de baile viendo vídeos de la actividad, no te pierdas los últimos trabajos que hemos realizado con los alumnos de nuestra escuela:

Visítanos en youtube

Horarios de las clases

¿Te interesa la actividad? Infórmate de los horarios que ofrecemos y no dudes en ponerte en contacto con nosotros si tienes cualquier pregunta!