Clases de Old School en Lleida

Treballa els estils de ball originals de la cultura hip hop i que formen la base de tots els ballarins de dansa urbana. Descobreix tot sobre aquesta activitat i els horaris que oferim en la nostra escola.

¿Qué es el Old School?

Estils de la “vella escola”, concretament popping i locking: dels primers estils de dansa urbana que encara avui en dia es practiquen i serveixen tant d’influència com de “Foundation” per a balls que han nascut a posteriori. Una influencia directa d’aquests balls (a més de la música, els carrers o els clubs) va ser el programa anomenat “Soul Train”, una plataforma de TV on tant artistes com ballarins tenien el seu espai per a explotar aquella cultura urbana i racial que avui en dia ens segueix inspirant.
Quiero saber más

Vídeos de Old School

Conoce más a fondo el estilo de baile viendo vídeos de la actividad, no te pierdas los últimos trabajos que hemos realizado con los alumnos de nuestra escuela:

Visítanos en youtube

Horarios de las clases

¿Te interesa la actividad? Infórmate de los horarios que ofrecemos y no dudes en ponerte en contacto con nosotros si tienes cualquier pregunta!

Horari Activitats 2021-2021