Clases de Sevillanas en Lleida

La bellesa i el ritme converteix aquest estil en una experiència social, emotiva i divertida, plena de passió i de gràcia. S’endinsa en l’esperit musical i cultural d’Espanya amb profunda emoció i força. Descobreix tot sobre aquesta activitat i els horaris que oferim en la nostra escola.

¿Qué son las Sevillanas?

Les sevillanes són un tipus de ball folklòric relacionat amb les festes i fires típiques d’Andalusia, al so de la música flamenca. Aquest estil es caracteritza pels seus gestos amplis, la seva música emocionant o els seus cops de taló a terra amb un torrent de moviment dramàtic i apassionat, ple de matisos i emoció, format per quatre cobles, amb un pas comú, el pas de sevillanes o el passeig. Ballar les sevillanes és enfonsar-se en la cultura d’una terra de foc compartint la seva obra i la seva gràcia, sent la màgia del passat, el present i el futur en forma de ball.
Quiero saber más

Vídeos de Sevillanas

Conoce más a fondo el estilo de baile viendo vídeos de la actividad, no te pierdas los últimos trabajos que hemos realizado con los alumnos de nuestra escuela:

Visítanos en youtube

Horarios de las clases

¿Te interesa la actividad? Infórmate de los horarios que ofrecemos y no dudes en ponerte en contacto con nosotros si tienes cualquier pregunta!

Horari Activitats 2021-2021