Clases de Sexy Style en Lleida

El Sexy Style consisteix en un estil de ball sensual amb origen en les danses urbanes que es centra en explorar i explotar la sensualitat mitjançant coreografies. Descobreix tot sobre aquesta activitat i els horaris que oferim en la nostra escola.

¿Qué es el Sexy Style?

Aquest estil està relacionat amb la dansa urbana i es caracteritza per el seu moviment sensual, sensitiu, elegant, plaent, atractiu i eròtic. S’exercita diferents aspectes importants com la coordinació rítmica i corporal, l’elasticitat, i el sentit de la musicalitat, a més a més de treballar profundament l’expressió corporal per introduir-se i ficar-se dins del ball. El sexy style te un gran impacte estètic i professional, permet a l’alumne/a reforçar i augmentar  l’autoestima i seguretat al ballar aquest tipus d’estil.
Quiero saber más

Vídeos de Sexy Style

Conoce más a fondo el estilo de baile viendo vídeos de la actividad, no te pierdas los últimos trabajos que hemos realizado con los alumnos de nuestra escuela:

Visítanos en youtube

Horarios de las clases

¿Te interesa la actividad? Infórmate de los horarios que ofrecemos y no dudes en ponerte en contacto con nosotros si tienes cualquier pregunta!

Horari Activitats 2021-2021