Clases de Técnica de Clásico en Lleida

Treballa les eines per a aconseguir una bona coordinació i un moviment fluid i harmònic. Descobreix tot sobre aquesta activitat i els horaris que oferim en la nostra escola.

¿Qué es la Danza Clásica?

La dansa clàssica, també coneguda com ballet, és un estil de ball que es centra en adquirir un control total del cos. A diferència d’altres tipus de dansa, cada moviment d’aquesta està minuciosament estudiat per a aconseguir una harmonia entre músculs i ment. Per a dominar-la, és molt important la dedicació i la disciplina degut al seu grau de dificultat. En aquesta activitat es treballa la tècnica del moviments per a introduir als ballarins en la dansa clàssica i proporcionar-los-hi nocions de la disciplina necessària.
Quiero saber más

Vídeos de Técnica de Clásico

Conoce más a fondo el estilo de baile viendo vídeos de la actividad, no te pierdas los últimos trabajos que hemos realizado con los alumnos de nuestra escuela:

Visítanos en youtube

Horarios de las clases

¿Te interesa la actividad? Infórmate de los horarios que ofrecemos y no dudes en ponerte en contacto con nosotros si tienes cualquier pregunta!

Horari Activitats 2021-2021