Classes de TAP DANCE a Lleida

Mou els peus per a crear els ritmes més descabellats. No esperis a provar el Tap Dance, disponible tant en iniciació com en avançat!

Descobreix tot sobre aquesta activitat i els horaris que oferim en la nostra escola.

Què és el tap dance?

El tap és un ball americà famós per la seva popularitat als grans musicals, l'origen dels quals es remunta a fa més d'un segle. Barris com Harlem o el Bronx van veure néixer aquesta nova expressió artística en la qual el ballarí es converteix en músic, per la qual cosa no només és important un bon control del cos i dels peus, sinó també l'oïda, el ritme i la musicalitat.

Vols fer música amb els teus peus? Aprèn claqué en totes les formes. Des de l'estil més clàssic del Theatre tap fins al més modern i contemporani. Vocabulari, tècnica, exercicis de ritme i improvisació.

Nivell Premium: Fa almenys un any que balles (claqué o una altra disciplina). Busques una classe on ballar claqué a un ritme suau però estàs disposat a estudiar el vocabulari del tap ia dominar les teves primeres sabates de claqué. Classe d'impacte mitjà.

Nivell Intermedi - Avançat: Prepara't per treballar de valent en aquesta classe. Portes ballant tap almenys 3 anys. Domines el vocabulari bàsic, et sents còmode jugant amb els ritmes i no et fa por llançar-te a improvisar. Classe dʻalt impacte.

Vull saber més

Videos de claqué

Coneix més a fons l'estil de ball veient vídeos de l'activitat. No et perdis els últims treballs que hem realitzat amb els alumnes de la nostra escola:

Visita'ns al youtube

Horaris de les classes

T'interessa l'activitat? Informa't dels horaris que oferim i no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol pregunta!

horario de clases
×
Imagen de profesor y alumnos durante una clase

Parlem?

T’agradaria provar una activitat, preguntar-nos alguna cosa o venir a fer un tour per l’escola?
Truca’ns o envia’ns un missatge, estarem encantats d’atendre’t!

973 23 07 05
info@dancescape.es
Av. de Sant Ruf, 41, 25004 Lleida