Altres Serveis que oferim

Dancescape és més que una senzilla escola de ball, ens esforcem per cobrir totes les necessitats dels nostres clients i per aportar el nostre granet d'arena a la comunitat de ballarins del país.
Oferim, entre altres:

personas bailandoespectáculo de Dancescape
sala de baile Dancescape

Lloguer de sales

Necessites un espai equipat amb miralls i equip de música per a realitzar algun esdeveniment o assajar una actuació per a un espectacle?
Pregunta'ns i t'informarem sobre les tarifes per llogar les sales de l'escola!

Vull llogar una sala

Organització d'esdeveniments

Cooperem constantment amb altres institucions per a aportar la nostra experiència i professionalitat en el sector.
Tens una idea en ment i t'agradaria col·laborar amb nosaltres?

Vull organitzar un event
A man and a woman dancing
pareja bailando

Classes particulars

El nostre professorat està disponible per a ajudar-te a aconseguir aquells objectius que et proposis de manera personalitzada individualment o, si escau, a nivell grupal.
Necessites classes de reforç? Us agradaria preparar el ball de nuvis per al vostre casament? O necessiteu una coreografia per a sorprendre als invitats d'un event? Contacta amb nosaltres i comenta'ns-ho sense compromís.

m'interessa!

Serveis D'espectacles

Dancescape ofereix la participació de ballarins professionals amb una gran experiència i trajectòria en tot tipus de shows: animació d'esdeveniments, acompanyaments a artistes, rodatges d'anuncis o videoclips, etc. No dubtis en contactar amb nosaltres si creus que un equip de ballarins podria encaixar en el teu projecte!
A més, l'escola ofereix espectacles de creació pròpia que ja han entretingut a centenars d'espectadors. Alguns d'ells són:

personas posando

Give

3 homes entre milers. 3 homes entre milions. 3 homes entre milions que es troben. 3 homes entre milions que es troben en un mateix espai. 3 homes entre milions que es troben en un mateix espai amb un objectiu comú.
Give, un espectacle de dansa teatre ple d’humor i tendresa.

dos personas abrazándose

Let's dance about love

Peça de dansa urbana interpretada per dos ballarins, que parla del recorregut i de les diverses fases de l’amor, a través de diversos llenguatges: dansa, música i paraula. La peça crea una atmosfera en què públic i intèrprets esdevenen protagonistes per identificar-se amb sensacions, per reconèixer sentiments com a propis, pensaments, experiències. L’amor se sent, es parla, es balla...

performance de baile

Sinergia

Passem un 15% de la nostra existència a la feina, però la repercussió d’aquest temps en la nostra vida és altíssima, de vegades, definitòria. Una oficina és l’escenari de Sinergia, on creix una història d’amor.

×
Imagen de profesor y alumnos durante una clase

Parlem?

T’agradaria provar una activitat, preguntar-nos alguna cosa o venir a fer un tour per l’escola?
Truca’ns o envia’ns un missatge, estarem encantats d’atendre’t!

973 23 07 05
info@dancescape.es
Av. de Sant Ruf, 41, 25004 Lleida