Classes de Contemporani a Lleida

Espai dedicat a l'exploració del moviment, la consciència corporal i l'expressió creativa.

En aquestes classes, es treballarà la consciència corporal per al desenvolupament de destresa, força i elasticitat. Permetent als alumnes connectar amb els seus cossos i expressar emocions de manera autèntica. La consciència corporal no sols és essencial per a evitar lesions, sinó que també amplia les eines del ballarí i millorar el seu rendiment.

La dansa contemporània, és el llenguatge de moviment principal ja que està definida per la seva capacitat d'evolucionar i fusionar estils. Dins d'ella, ens enfoquem en el treball de terra, també fusionant elements de dansa urbana, en particular del breakdance. Aquesta fusió afegeix una capa addicional de diversitat i treball en les energies a la nostra exploració de la dansa contemporània.

Què és la Dansa Contemporània?

Amb influències del clàssic, modern i jazz, el contemporani és un dels estils més estesos del món. Combina la tècnica d’aquests estils amb la necessitat de buscar més llibertat en el moviment corporal.

En aquesta activitat es combinen tècniques de dansa contemporània i mètodes de treball corporal per desenvolupar l’expressió i la comunicació a partir del moviment, educant i treballant el cos com a eina.

Aquestes classes tenen com a objectiu nodrir aquesta consciència, permetent als alumnes descobrir noves capacitats i superar els seus límits.

Vull saber més

VÍDEOS DE CONTEMPORANI

Coneix més a fons l'estil de ball veient vídeos de l'activitat. No et perdis els últims treballs que hem realitzat amb els alumnes de la nostra escola:

Visita'ns al youtube

Horaris de les classes

T'interessa l'activitat? Informa't dels horaris que oferim i no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol pregunta!

horario de clases
×
Imagen de profesor y alumnos durante una clase

Parlem?

T’agradaria provar una activitat, preguntar-nos alguna cosa o venir a fer un tour per l’escola?
Truca’ns o envia’ns un missatge, estarem encantats d’atendre’t!

973 23 07 05
info@dancescape.es
Av. de Sant Ruf, 41, 25004 Lleida