Classes de solo Jazz a Lleida

Aprèn els moviments més divertits i difícils de coordinar del swing de manera individual, sense parella.

Descobreix tot sobre aquesta activitat i els horaris que oferim en la nostra escola.

Què és el Solo Jazz?

Solo Jazz és el terme utilitzat per definir els balls americans que es ballen individualment. Jazz Steps, Només Blues, Soft Shoes i fins i tot el Bebop. És un estil divertit i dinàmic al qual és molt fàcil adaptar-se per les dues característiques principals: la INDIVIDUALITAT i la IMPROVISACIÓ. No et preocupis per la teva tècnica. En el llenguatge del jazz, el més important és connectar amb la música i amb el teu cos.

A la classe  aprendràs tots els passos socials dels BALLS AMERICANS, des dels moviments més clàssics, passant per les famoses coreografies anomenades STANDARDS fins a arribar a l'estil més actual i modern de la comunitat del Jazz.

Connecta amb la cultura del swing mitjançant exercicis de musicalitat, ritme, improvisació i creativitat. Centra't en el teu moviment i en el teu estil propi i converteix-te en un autèntic Jazz Dancer. Per a ots els nivells.

Vull saber més

Vídeos de Jazz Steps

Coneix més a fons l'estil de ball veient vídeos de l'activitat. No et perdis els últims treballs que hem realitzat amb els alumnes de la nostra escola:

Visita'ns al youtube

Horaris de les classes

T'interessa l'activitat? Informa't dels horaris que oferim i no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol pregunta!

horario de clases
×
Imagen de profesor y alumnos durante una clase

Parlem?

T’agradaria provar una activitat, preguntar-nos alguna cosa o venir a fer un tour per l’escola?
Truca’ns o envia’ns un missatge, estarem encantats d’atendre’t!

973 23 07 05
info@dancescape.es
Av. de Sant Ruf, 41, 25004 Lleida