Classes de Lindy Hop a Lleida

Aprèn l'estil de ball creat a Nova York pels ballarins afro-americans on es popularitzen les posicions obertes.

Descobreix tot sobre aquesta activitat i els horaris que oferim en la nostra escola.

Què és el Lindy Hop?

El lindy hop és el ball estrella del Swing. Va néixer als anys 30 a les grans pistes de ball de HARLEM gràcies a l'ENERGÈTICA música de les BIG BANDS de JAZZ. Basat en la improvisació i la comunicació, sens dubte és el ball en parella que permet més llibertat als que el ballen.

A la classe, aprendràs els passos bàsics, la musicalitat, la connexió, les figures avançades i t'ajudarem a desenvolupar el teu estil propi a través de la improvisació. A més, connectaràs amb l'ESSÈNCIA del JAZZ gràcies a una classe que es centra en que l'alumne aprengui a ballar realment i no només a executar passos. Seràs un autèntic Lindy hopper!

Una classe divertida ideal per compartir amb la teva parella, familiars, amics i amigues i a qui aconsegueixis enganxar! Per cert, NO NECESSITES PARELLA PER APUNTAR-TE. Es tracta d'una classe B-ROLE així que s'ha acabat això de quedar-se sense plaça! Molt aviat estaràs preparat/ada per ballar als socials de swing en qualsevol ciutat del món!

Vull saber més

Videos de Lindy Hop

Coneix més a fons l'estil de ball veient vídeos de l'activitat. No et perdis els últims treballs que hem realitzat amb els alumnes de la nostra escola:

Visita'ns al youtube

Horaris de les classes

T'interessa l'activitat? Informa't dels horaris que oferim i no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol pregunta!

horario de clases
×
Imagen de profesor y alumnos durante una clase

Parlem?

T’agradaria provar una activitat, preguntar-nos alguna cosa o venir a fer un tour per l’escola?
Truca’ns o envia’ns un missatge, estarem encantats d’atendre’t!

973 23 07 05
info@dancescape.es
Av. de Sant Ruf, 41, 25004 Lleida