Classes d’Old School a Lleida

Treballa els estils de ball originals de la cultura hip hop i que formen la base de tots els ballarins de dansa urbana. Descobreix tot sobre aquesta activitat i els horaris que oferim en la nostra escola.

Què és l'Old School?

Estils de la “vella escola”, concretament popping i locking: dels primers estils de dansa urbana que encara avui en dia es practiquen i serveixen tant d’influència com de “Foundation” per a balls que han nascut a posteriori. Una influencia directa d’aquests balls (a més de la música, els carrers o els clubs) va ser el programa anomenat “Soul Train”, una plataforma de TV on tant artistes com ballarins tenien el seu espai per a explotar aquella cultura urbana i racial que avui en dia ens segueix inspirant.
Vull saber més

Vídeos d’Old School

Coneix més a fons l'estil de ball veient videos de l'activitat, no et perdis els últims treballs que hem realitzat amb els alumnes de la nostra escola:

Visita'ns al youtube

Horaris de les classes

T'interessa l'activitat? Informa't dels horaris que oferim i no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol pregunta!

Horari Activitats 2021-2021