Classes de Sevillanes a Lleida

La bellesa i el ritme converteix aquest estil en una experiència social, emotiva i divertida, plena de passió i de gràcia. S’endinsa en l’esperit musical i cultural d’Espanya amb profunda emoció i força.

Descobreix tot sobre aquesta activitat i els horaris que oferim en la nostra escola.

Què són les Sevillanes?

Les sevillanes són un tipus de ball folklòric relacionat amb les festes i fires típiques d’Andalusia, al so de la música flamenca. Aquest estil es caracteritza pels seus gestos amplis, la seva música emocionant o els seus cops de taló a terra amb un torrent de moviment dramàtic i apassionat, ple de matisos i emoció, format per quatre cobles, amb un pas comú, el pas de sevillanes o el passeig.

Ballar les sevillanes és enfonsar-se en la cultura d’una terra de foc compartint la seva obra i la seva gràcia, sent la màgia del passat, el present i el futur en forma de ball.

Vull saber més

Vídeos de Sevillanes

Coneix més a fons l'estil de ball veient vídeos de l'activitat. No et perdis els últims treballs que hem realitzat amb els alumnes de la nostra escola:

Visita'ns al youtube

Horaris de les classes

T'interessa l'activitat? Informa't dels horaris que oferim i no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol pregunta!

horario de clases
×
Imagen de profesor y alumnos durante una clase

Parlem?

T’agradaria provar una activitat, preguntar-nos alguna cosa o venir a fer un tour per l’escola?
Truca’ns o envia’ns un missatge, estarem encantats d’atendre’t!

973 23 07 05
info@dancescape.es
Av. de Sant Ruf, 41, 25004 Lleida