Clases de Flamenco en Lleida

Evocant passió, temperament i energia, el flamenc és una de les formes d’art més emocionants a testimoni, tant en el sentit visual com en el sentit audible. Descobreix tot sobre aquesta activitat i els horaris que oferim en la nostra escola.

¿Qué es el Flamenco?

L’estil flamenc es va anar formant sobre l’essència de la música i la dansa tradicional d’Andalusia, un gènere artístic principalment escènic. El flamenc consisteix en una dansa expressiva que segueix un àmbit de patrons rítmics. L’aplegament a mà, les voltes percussives i els moviments de mans, braços i cos són utilitzats com a instrument de percussió d’aquest art complex, generant un treball de ritmem musicalitat, i tècnica de “zapateado”. La interpretació d’aquests moviments, són un mitjà de comunicació per la seva temàtica expressiva ja que porten a un treball expressiu amb caràcter i elegància.
Quiero saber más

Vídeos de Flamenco

Conoce más a fondo el estilo de baile viendo vídeos de la actividad, no te pierdas los últimos trabajos que hemos realizado con los alumnos de nuestra escuela:

Visítanos en youtube

Horarios de las clases

¿Te interesa la actividad? Infórmate de los horarios que ofrecemos y no dudes en ponerte en contacto con nosotros si tienes cualquier pregunta!

Horari Activitats 2021-2021