Classes de Flamenc a Lleida

Evocant passió, temperament i energia, el flamenc és una de les formes d’art més emocionants a testimoni, tant en el sentit visual com en el sentit audible. Descobreix tot sobre aquesta activitat i els horaris que oferim en la nostra escola.

Què és el Flamenc?

L’estil flamenc es va anar formant sobre l’essència de la música i la dansa tradicional d’Andalusia, un gènere artístic principalment escènic. El flamenc consisteix en una dansa expressiva que segueix un àmbit de patrons rítmics. L’aplegament a mà, les voltes percussives i els moviments de mans, braços i cos són utilitzats com a instrument de percussió d’aquest art complex, generant un treball de ritmem musicalitat, i tècnica de “zapateado”. La interpretació d’aquests moviments, són un mitjà de comunicació per la seva temàtica expressiva ja que porten a un treball expressiu amb caràcter i elegància.
Vull saber més

Vídeos de Flamenc

Coneix més a fons l'estil de ball veient videos de l'activitat, no et perdis els últims treballs que hem realitzat amb els alumnes de la nostra escola:

Visita'ns al youtube

Horaris de les classes

T'interessa l'activitat? Informa't dels horaris que oferim i no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres si tens qualsevol pregunta!

Horari Activitats 2021-2021